sülük herifler

20.10.2010 20.10.10 yazar D.M
şu kayıtlı 21 kişiden ve varsa bu blogu takip eden hiç kimse -senden ekstra çaba beklerdim Telekinesis- sikine sallayıpta bana 'hadi yavru şunu yaz bari' demediği için, bugün modumda orta şekerli olduğu için ben bir şeyler sallayacağım.
hadi bakalım. bu da size ceza olsun, yelpazemiz geniş diyorum kimseyi inandıramıyorum.


yabancı erkeklere kurban olurum gibi bir yazı düşünürken en yakın ve başbelası arkadaşımın dramı sayesinde sülük ve sümük erkeklere döndü yazı konusu bir anda.
kadın kısmının sülüklüğü daha beter oluyor kabul ediyorum. vakti zamanında sessiz telefonlar, sonrasında flört edilen kadının tacizine devam edebiliyor, stalker durumları olsun, arabaya vandalizm girişimleri olsun yapılıyor yani...

insan değil mi hepsi aynı bokun soyu en nihayetinde. her neyse amaç hatun kısmının sırlarını açık etmek değil şuanda. badimin gönlü olsun diye erkek kısmından dert yanmak.

son dönem başına eski alan adamların, umutsuz kıskandırma girişimleri, umursamıyorum seni tavırları pek gülünç halde. gülünç ama amacına ulaşıyor. ben burda arayıp saydırıyorum, beriki napsam da canını yaksam modunda.

biz kadınlar da kolay gaza geliyoruz. adamın amacı belli, sen de farkındasın neden moda giriosun diye sorarlar adama. soruyorlar da..ne bokuma yaradı bu sormalar.
aynı tas aynı hamam.

ha ne dioduk erkeğin sülük ve sümüğü. bu versiyonlar saygı kırıntılarını da kuşlara yem ettirirler. ağlarlar zırlarlar yemedi mi bağırıp çağırırlar olmadı mı, göz önünde flört ve yurdumdaki abaza/varoş kızlara amme hizmeti gelir. o değerli çük herkesle paylaşılmalıdır. bir de bu dönemde erkeğin karakterinde kısa süreli ve ani değişimler yaşanıyor. adam mesela tam bir ev erkeği, bir anda gecelerin adamına dönüyor. tam bir ilişki erkeği bir anda doğuştan puşt-muş gibi oluyor.

bu iki kısmada hastayım, ağlayan zırlayan kesim 1 dk içinde olsa vicdanımı sızlatırken 2.dk da tokatlayasım geliyor. siktir git başka köşede ağla. tamam ıkıldıyo olabilir aman erkeklerde ağlar ay çok romantiksin falan diye de bu değil genç arkadaşım olay. maksimum alacağın - o da karşındaki cidden zavallıysa- acıma seksidir, o yani.

playboya dönüşenler daha sikko. sanırsın son 25 yıldır nerde akşam orda sabah modunda bilumum mankenleri götürüyor. halbuki biz biliyoruz dün gece ezel izlerken bi parmağını emmediğin eksikti. kime bebeim bu havaların?

yapmayın genç ve yakışıklı arkadaşlarım. biz biliyoruz bunları. yaratacağınız etki 1 dk, utancı ve dedikodusu bir ömür.

buralar pek karışık, yazı 1200 kere bölündü. sikko bir yazı olduysa kusura bakmayın canlar.

7 Response to "sülük herifler"

  1. Kostak Says:

    şimdi bu ağlama mevzusu ergenlikte başlıyor. "acı çeken erkek" imajının seksi ve dayanılmaz olduğu bir şekilde kanırtılmış genç dimağlara. yazar arkadaşım hergele yıllar evvel beyoğlunda bizlere acı çeken ama yıkılmayan adamın çekici olduğunu uygulamalı olarak göstermişti. ama acı çeken bu bundan tüm ezikliğiyle nemalanmaya çalışan erkek pisliktir, demişti. bu gençliğimin dönüm noktalarından biridir. yani ergenleri ve varoş delikanlılarını mazur görmek gerekiyor sanırım bu kategori içinde.

    diğer kategori zaten "demet akalın stayla". yediği kazığın verdiği enerjiyle film çeviriyor genç kendi çapında.

    genç arkadaşlara önerim kıçlarına tekmeyi yedikten sonra bellerini doğrultup acılar içinde de olsa çekip gitmeleri.

    ama şu libido yok mu işte. o feci aklını çeliyor insanın...

  2. D.M Says:

    ah ah değil mi o libidoyu övsem mi yersem mi bilemiyorum kendiminkinden memnunken bu genç dimağlarınkinden bana yaramadığı sürece son derece mutsuzum ama benden çok daha iyi tellendirmişsiniz konuyu bunu da belirtmeden geçemicem =)

    diğer yandan sevgili hergele'nin ne tarz bir durumda olduğunu bilemiyorum ama acı çekmek farklı bir şey nemalanmaya çalışıp iyice küçük emrah moduna girmek farklı bir şey.

    kızlarımıza romantik erkek süperdir, ağlayanı makbuldür deniyor olabilir. böyle bir efsane yayılmış olabilir ama diyorum yalan bunlar inanmayınız.

  3. Machete Says:

    ben geldim..dostum kovalak başı arkamdan sohbet çeviriyor da beni çağırmıyor, bak hele.. bu acı çeken erkeğin yarattığı etkiyi istiklal'de test ettiydik doğru ya.. yıllar oldu. nerdeyse unutmuşum. efenim uygulama şöyle, dostum kovalak başı'yla yürüyoruz istiklal'de. ben fitaş'ın orada başladım, rus konsolosluğunun önüne kadar her 20 adımda bir " 13 yıllık aşkımdan ayrıldım kankaaa..! terk edip gitti beniiii..!" diye bağrındım.. o zamanlar yaşım 25 falan..:) çevredeki kadınların bakışları sıcak ve ilgiliydi.. test ettik onayladık, hanımlar acı çeken erkeğe karşı sevecen.

    Benim fikrimse aynı, bundan yararlanmaya çalışan herifler pisliktir..

  4. Kostak Says:

    ve fakat hergele biraderin atladığı bir detay var hatırata dair. bir yandan "ayrıldım acı çekiyorum" diye bağrınıyor ama vücut dimdik. diyor ki, "acı çekiyorum, çok aşığım ama yıkılmıyorum kanka. dimdik ayaktayım!" işte acı çeken adamın saltanatının başladığı noktadır bu. rantı yenecekse bunun yenilebilir..

    övgülerinize gelince.. teveccühünüz efendim. sizin kadar yürekten olamaz bizim bu mevzuya ilişkin kelamlarımız

  5. D.M Says:

    sevgili hergele ve kovalak başı, erkek tarafı görüşlerinizi her zaman beklerim =)
    sonuçta bir elmanın iki yarısıyız kadın tarafı var erkek tarafı var.

    genel olarak ağlak erkekler dışardan sempatik, içli, romantik, ayyy cınımmmm yaaa etkisi uyandırsa da, kadının yanında ağlayınca kadını da karışık duygulara sevk ediyorlar. velet zamanlarımda bunlara kanıp bir iki barışmışlığım olmuştu ama aynı hızla kendime küfürler yağdırıp adamı da terastan atmayı düşüneyazıyordum. =)

    bi de bunların hem ağlak hem de yakadan düşmeyen versiyonları var ki, onları nerelere kimlere havale edeyim bilemiyorum.

  6. athırsızı Says:

    seks iyiyse aşkda olur.. hersey sekse bagldıır

  7. Adsız Says:

    Bu sitelerin HEPSİNE BAKIN...



    TAVSİYE EDİLİR MÜKEMMEL


    https://ozeljigolositesi.wordpress.com/




    https://sexbagimlisi.wordpress.com/



    https://swingerturk.wordpress.com/



    http://sexbilgesi.blogspot.com.tr/




    sexbilgesi@gmail.com

paylaştıkça güzelleşiyorum

Bookmark and Share