hadi hep beraber aforizma sıçıyoruz!

14.12.2010 14.12.10 yazar D.M
şiddetle desteklediğim Bana Koymaz'da süper bir yazı vardı yine. son dönem yeni nağmem olan çocuklu erkekler üzerine olacaktı. (-evli değil tabii- sevmiyoruz evlilerle cinsi münasebetleri.)

ister istemez uçsuz, bucaksız, arsız, daldan dala konmakta bir sakınca görmeyen küçük beynim beni orospu ruhlu erkeklere yönlendirdi.

ecnebiler bunlara man-whore diyerek bizi kurtarmış esasen bu uzun tamlamadan. batının ahlaksızlığını aldık ne de olsa sadece.

yüzyıllar öncesinden aforizma sıçan ve sıçtığı her şeye bittiğim sevgili oscar wilde -sevgili tabii ne sandın!- şöyle bir laf etmiş: ''men always want to be a woman's first love- women like to be a mans last romance.''
 yani diyor ki erkek kısmısı hep kadınların ilk aşkı, kadınlar da erkeklerin son aşkı olmak istiyor. şimdi burdaki naif aşk kelimesine tutulmayın. konumuz o değil.

cins-i latiflerin var böyle bir takıntısı yalan değil. kadınların efendi yerine piç adam tercihi de burdan geliyor zaten. içimizde bitmek bilmeyen bir uslandırmalıyım komutu var. switch off yapamıyoruz.
çünkü o sadece size değil, bize de zafer.

''bu herifin elinden bir uçan bir kaçan kurtulurdu, hatun naptıysa adam etti!'' var böyle şeyler. orda kadının tipi incelenir, çirkin denir, koca götlü denir, denir oğlu denir. ama o TAŞ devrinin nadide parçası adam nasıl ilkel -skorer- kabileden çıkarılır belli değildir. genelde bağlanan nokta kesin acaip numaraları var yataktadır. bu da kadın milletinin birbirini çekememesinden kaynaklanır zaten.

sonuçta kadınlarda var bir marangozluk ruhu, sizi gördüğünüzde beğenen, tapan kadın, önce saçınızda sakalanızda sonra her şeyinizde iz bırakmaya başlar. o da bir bu benim işareti olsa gerek

ama erkeklerde anlamlandıramadığım ya da fazla iyi anladığım başka bir mevzu var.

çok afedersiniz de amme hizmeti gibi ona buna çakma yaraşına giren adamı ben aliim nereme sokiim? sen zaten kamusal alanmışçasına bamya çükünü herkesle paylaşıyorsun. eee ne özelliğimiz kaldı? olmuşsun bir man-whore.

sen benim ilk aşkım olsan nolur be adam!

bu skorer adamlarla ilgili en iyi bildiğimiz, şaşmayan motto şudur: aldığın mal ne ise bıraktığın mal da o olacaktır.
adamın ruhu sefilse hep sefil. sen iki alladın pulladın diye asilzade olamıyor.

tabii yine de içimizde bir umut ışığı bırakmak istercesine, 1500 kere bölünen ve bir sike yaramayan bu yazıyı şu şekilde bağlayalım. ecnebilerden geliyor yine:

one woman's trash is another woman's treasure!

beni takip eden canlara bir not: konu sıkıntısındayım gençler, konum/anım çok ama hepsi böyle peşi sıra birbirine takılıp ortalığı hallaç pamuğuna çeviriyor. bi el atın a dostlar!


5 Response to "hadi hep beraber aforizma sıçıyoruz!"

  1. Kostak Says:

    blogdaki bir yazımı şu alıntı ile sonlandırmıştım sayın bayan: "bir erkeğin cinsel şöhretiyle ilgili zarar verici dedikodular bir kadının o erkeğe ilgisini uyandırmasının sebebidir. baştan çıkarılıp sonra da terk edilen bir dizi kadından biri olacağını düşünmeyip farklı olmayı başarabileceğini sanabilir: diziye kendini farklılığıyla sevdirmek amacıyla girecektir."

    darian leader abi böyle buyurmuş. skorer erkeklerin popüler olduğu bir lig var biliyorsunuz lakin uzun vadede skorer erkek amatör kümede takımdan takıma şutlanan bir zavallı haline geliyor bu gözlemlerimizle sabit. blog ortağım hergele bey tarafından yazıldı aslında evli erkeğin hovardalık kuralları. halen de yazmaya devam ediyor sanırım. bulduğunu siken erkekler gibi ne olursan ol gel diyen kadınlar da var aslında. kişisel gözlemim bunların akıbetlerinin erkeklerden çok daha iyi olduğu yönünde. neticede kadının orospusu biz erkeklere cazip geliyor da erkeğin orospusunu biz bile sindiremiyoruz artık.

  2. Machete Says:

    sevgili D.M. , yazının sonunda konu sıkıntısı çekiyorum demişsin ama yazının başında da çocuklu bekar erkeklere işaret etmişsin.. al sana kol gibi konu işte.. hadi sen bu heriflerdeki "size göre" çekiciliği yaz, ben de bu kerkenezlerin çocuğunu fino olarak kullanma potansiyelini yazayım.. hadi hep beraber aforizma sıçalım..

  3. D.M Says:

    darian leader abi çok doğru buyurmuş sayın kovalak başı. bizde o hatalara çok düştük. yeri gldi yenildik yeri geldi zafer kazandık- kime göre neye göre- tabii. o hırslar bitince geriye bir halt kalmıyor.

    ve sevgili hergele, çocuklu erkekler konusunda aşırı deneyimim olmasa da şuan onlardan biriyle uğraştığımdan sanırım bu iyi bir konu bugün için. hadi hep beraber o halde!

  4. Adsız Says:

    Bu sitelerin HEPSİNE BAKIN...



    TAVSİYE EDİLİR MÜKEMMEL


    https://ozeljigolositesi.wordpress.com/




    https://sexbagimlisi.wordpress.com/



    https://swingerturk.wordpress.com/



    http://sexbilgesi.blogspot.com.tr/




    sexbilgesi@gmail.com

  5. ender Says:

    İstanbuldan 3 cu arayan ciftler ve bayanlar arayin tanisalim 05397001781

paylaştıkça güzelleşiyorum

Bookmark and Share